Terrasse i Jatoba træ på hele Sjællands Sydkyst

Terrasseeksperten.dk er en del af SydkystenBYG ApS, hvor begge firmaers drivkraft er den engagerede og kompetente tømrermester Nicklas Jørgensen. Nicklas har boet en årrække i Australien; en årrække, han brugte på at blive specialist inden for at bygge træterrasser af højeste kvalitet.

Den viden og erfaring har Nicklas taget med hjem til Danmark, hvorfor vi hos Terrasseeksperten.dk er blandt de førende i vores felt. Vi er innovative, kreative og passionerede omkring det, vi laver, hvorfor du kan regne med den bedste service – og det bedste resultat. Vi opererer primært i Køge, Greve og Solrød, men dækker hele Sjællands sydkyst.

Terrasser i forskellige træsorter

Hos Terrasseeksperten.dk går vi op i det, vi laver, med hjerte og sjæl. Derfor mener vi også, at der skal være plads til kreativitet og tilpassede løsninger, så vi kan bygge din drømmeterrasse. Vi tilbyder vores service til både private og erhverv, hvorfor ingen opgaver for vores kompetente team er hverken for små eller store.

Forskellige træsorter er gode til forskellige ting, og så er der selvfølgelig også et spørgsmål om smag og behag. Hos os er kunden altid i højsædet, hvorfor vi bestræber os på at skræddersy en løsning, så vi kan bygge lige netop din drømme-terrasse. Derfor er vores mål også at have et bredt sortiment af træsorter, der kan imødekomme forskellige ønsker.

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Jatoba terrassebrædder for et eksklusivt og holdbart resultat

Blandt vores udbud af træsorter findes Jatobatræ. Jatoba er en sydamerikansk træsort, som er kendt for sit eksklusive og smukke udtryk. Træsorten er meget hård og i højeste kvalitet. Med Jatobatræ kan du være sikker på, at der hverken er knaster eller harpiks, således at du altid vil få et flot resultat med det samme. Jatoba kan variere i farven, således at det findes i alt fra rød til brun, men altid med flotte og unikke strukturer. Jatoba præsenterer sig flot med en glat overflade.

I løbet af et år vil træet patinere sig selv til sølvgrå, hvis det ikke bliver behandlet med olie. Med de hårde træsorter som Jatoba anbefales det derfor, at man olierer med en olie specielt lavet til hårdt træ. Dette bør som minimum gøres en gang årligt, hvilket vil bevare træets naturlige glød.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller lignende. Dette kan du gøre på telefon +45 51 78 48 48 eller ved at sende os en mail på kontakt@terrasseeksperten.dk. Du kan også udfylde denne kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.