Få bygget din terrasse i Ipe træ på Sjællands sydkyst

Leder du efter et hold kompetente og fagudlærte håndværkere, som kan stå for at bygge din træterrasse? Så er du landet det rigtige sted. Terrasseksperten.dk er en del af SydkystenBYG ApS, som begge er ledet af Nicklas Jørgensen, hvis engagement, entusiasme og store erfaring har gjort os hos Terrasseeksperten.dk til de førende inden for vores fag.

Vi går til alle vores opgaver med kreativitet, innovation og entusiasme, så du kan være sikker på at få et godt resultat, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Vi kører ud på hele det sydlige Sjælland, herunder nærmere Sydkysten, Køge, Solrød og Greve.

Vi elsker at lave træterrasser

Hos Terrasseksperten.dk går vi meget op i vores fag, og vi går til alle opgaver med samme entusiasme – fordi vi elsker at lave terrasser i lækre træsorter. Vi bygger terrasser til både private boliger og erhverv, og uanset størrelsen på din opgave vil vi med glæde og kreativitet bygge et smukt udendørsareal bestående af en terrasse i træ. Vi fører en lang række træsorter, og hvilken, der passer til netop din drømmeterrasse, kommer an på både funktion og smag. Hos os kan du vælge i mellem mange forskellige, som hver har deres speciale.

 

Få et uforpligtende

Tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ipe terrassebrædder med naturligt farvespil og smuk struktur

Hvis du leder efter en træsort, som har et meget naturligt farvespil og en smuk struktur, så kan det meget vel være, at din terrasse skal bygges i Ipe terrassebrædder. Ipe har en mørkebrun farve, som er prydet med et smukt farvespil, hvorfor træsorten er en virkelig flot og eksklusiv løsning. Ipe kendes også under navnet brasiliansk valnød.

Udover at være en fryd for øjet så er terrassebrædder i ipe også særdeles stabile og slidstærke. Over et års tid vil træet patinere og få en sølvgrå farve, såfremt det ikke behandles med olie. Derfor anbefales det at give terrassen olie en til to gange om året. På den måde holder træet længere, og det vil bevare sin naturlige glød.

Er en terrasse i ipe noget for dig og din have? Så kontakt os gerne

Vi tager med glæde imod alle spørgsmål, og du kan også altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os via telefon på +45 51 78 48 48. Du kan også sende os en e-mail på kontakt@terrasseeksperten.dk eller udfylde formularen her, såfremt du foretrækker det. Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer.